Pengikut

Rabu, Oktober 09, 2013

COKLAT LOVE HABIBI



COKLAT LOVE HABIBI ~ RM48


Poslaju semenanjung RM7 / Sabah-sarawak RM11

Photobucket

Apa itu Coklat Luv Habibi?
Ianya sejenis maajun


sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herba

rasa; manis, lemak

kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.

if terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.

tempat simpan yg paling sesuai: dalam hbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

siapa yang boleh makan: semua golongan manusia termasuk kanak2 KECUALI WANITA HAMIL. UNTUK LELAKI bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
* buang angin
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..

1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...

sedap..

kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

apa tindak balas yg berlaku pada hani sepanjang tempoh percubaan ini.
1- bangun pagi badan rasa ringan - rasa mcm nak lompat2 jer
2- segar xde lemau2 walaupon semalam ehem2 xtra jam. siap bangun awal k.

lepas beberapa minit kunyah coklat love habibi tu
~ kentut2 besar punya mcm ada pasang sound system
~ sendawa besar punya mcm ada pasang sound system

bangun pagi terus membuang dgn lawas nye.
* tekan2 perut..peyut kita dah lembut balik... kalau tak mengeras siap kelmarin2 diet sbb ingat muncit balik dah nemox lagi...

rupa2nya muncit pon boleh disebabkan angin terkumpul :-)
* side effect : sedih btol...tak boleh nengok laki kita..nampak cam sedap jer..rasa mcm nak mengawan.. huh! bahaya coklat love habibi ni.

bab laki kita makan coklat love habibi ni lak..
~ dia cakap..cepat stim.... tgk pompuan cam sedap jer ( huh panas hati aku )

# Khas untuk kudap kudapan di aldilfitri yg sungguh melemaukan. sbb sepanjang aidilfitri kan org banyak makan, byk minum so kudap kudap new version ni akan membantu membuang isi dalam perut n juga angin serta meringan badan yg lesu akibat asyik banyak lepak n makan TAPI utk yg ini 1,000 unit dulu utk packaging yg tak berapa nak cantik

Tiada ulasan:

Try us on Wibiya!

BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order (code/size/colour):
Ic No (for Order Rxlite)
Payment: Maybank 564762302444
CIMB 05130002724202
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Click here to put a form like this on your site.