Pengikut

Ahad, Ogos 07, 2011

SKIRT LYCRA

+ Size M/L/XL/XXL

RM49.00

size M




SIZE L


size XL




ukurannya
size M
pinggang 26 inci
Labuh skirt 39 inci

size L
pinggang 30 inci
Labuh skirt 40 inci

size XL
pinggang 34 inci
Labuh skirt 41 inci

size XXL
pinggang 38 inci
labuh skirt 42 inci



untuk pertanyaan sila sms ke 016 6727661



21 ulasan:

Sindora Collection berkata...

ru...skirt lycra warna putih akan masuk...jom folowww..

sanisah md isa berkata...

skirt ni labuh tak sesuai ke utk yg bertudung

Sindora Collection berkata...

sanisah..skirt lycra ni mmg labuh dan sesuai utk yg bertudung.

Tanpa Nama berkata...

ada lagi x?

Sindora Collection berkata...

Tanpa nama..skirt masih ada lagi..

Tanpa Nama berkata...

WRNA PUTIH ADA X?

Sindora Collection berkata...

warna yg tinggal dalam gambar tu je lagi..

Tanpa Nama berkata...

saiz L yg mne ag ada?

ika berkata...

sj14 n sj 15 ada lg x?

Sindora Collection berkata...

ika..

2 helai tu masih ada lagi.

Sindora Collection berkata...

tanpa nama

size L tinggal SL06 je lg.

ika berkata...

klu nk sj14 & sj15 tue mcm ne?

Sindora Collection berkata...

ika...

kalau nak oder sj14 & sj15 tu isi form kat blog ye..

ika berkata...

klu dh isi borang kt blog..pas tu?

Sindora Collection berkata...

ika..lepas isi form..awak akan dpt email dari Sindora Collection berserta jumlah pembayaran yg perlu dibuat bersama no akaun maybank.

ika berkata...

sj10 ada ag x?

Sindora Collection berkata...

ika
sj10 dah dijual..

Tanpa Nama berkata...

Hi...

Skirt hitam pink size XL ada lagi tak?

Haniza

Tanpa Nama berkata...

Sorry i meant the last skirt.. yg ada daun2 pink size XXL tuh. Ada stock lagi tak?

Haniza.

Sindora Collection berkata...

Haniza..
sorry, size XXL baru je dijual semalam.

permate biru berkata...

Cmnr nk order ni? N pghntrn pos bpe?
Leh taw kdai kt ne yek.?

Try us on Wibiya!

BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order (code/size/colour):
Ic No (for Order Rxlite)
Payment: Maybank 564762302444
CIMB 05130002724202
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Click here to put a form like this on your site.